Domotica

In nieuwbouwwoningen én met de huidige energienormen is domotica niet meer weg te denken.
Indien u kiest voor een domotica systeem, krijgt u een energiezuinige, comfortverhogende en veilige technische installatie.

Domotechnix integreert alle verschillende technieken in uw project (verlichting, Ventilatie, airco , rolluiken/screens, audio/video, toegangscontrole, IOT,...) tot een intelligent geheel zodat u het beste resultaat krijgt op vlak van energiebesparing, design, veiligheid en comfort.
Wij bieden basispaketten aan maar kunnen eveneens op maat gemaakte domotica systemen ontwikkelen volledig naar uw wensen. Wij besteden hierbij extra aandacht aan het design van de apparatuur.
Dit kan rechtstreeks in samenwerking met u, de klant, of in samenwerking met architecten, projectontwikkelaars, installateurs,...

Wij kiezen voor de enige wereldwijde standaard binnen de domotica : de KNX standaard => door het open protocol en de vele fabricanten die met de KNX standaard werken heeft u een bedrijfszekere installatie met toekomstperspectief die ook een meerwaarde toevoegd indien u uw woning wenst te verkopen na verloop van tijd.

Er zijn ongeveer 400 fabrikanten die KNX producten aanbieden : Zowel de grote merken als kleinere innovatieve merken zijn beschikbaar, nog maar eens een bevestiging dat u een  toekomstgericht systeem krijgt. Onder het knx protocol werkt alles naadloos samen. Door het bussysteem is het zeer makkelijk om de installatie uit te breiden. Hiervoor moet er bij de aanleg van de bekabeling doordacht te werk gegaan worden daarom is het belangrijk uw installatie te laten uitvoeren door een integrator zoals DOMOTECHNIX.

Bij veeleisende installaties kunnen wij een op maat gemaakte visualisatie maken volledig naar uw wensen zodat u de installatie ook kan bedienen vanaf uw smartphone, tablet, laptop. Dit kan ook op afstand indien u niet thuisbent.

Andere domotica systemen zijn ook mogelijk al adviseren wij steeds KNX omdat dit volgens ons de betere oplossing is zowel op gebied van bedrijfszekerheid, veiligheid en comfort.
Ervaring met : knx, amx, extron, Dali.
​​​​​​​

Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer info: info@domotechnix.be
​​​​​​​
image-placeholder.png
Verlichting
Sferen
Dali
(0)1-10V
Constant Current
Constant Voltage
Universeel Tre/Le
PWM
Rgb(w)
Continue lichtregeling
Bewegings- Aanwezigheids melders
image-placeholder.png
Screens/Rolluiken
- Automatische regeling (weerstation)
-Lokale bediening
-Centrale bediening
-Integratie
image-placeholder.png
Ventilatie
-Aanwezigheidsdetectie
-Lokale bediening
-Centrale bediening
-co2 meting

image-placeholder.png
Klimaat
-Lokale bediening
-Centrale bediening
-Directe verwarming
-Vloerverwarming
-Luchtverwarming/Koeling
image-placeholder.png
Centrale bediening - Visualisatie
-Lokaal
-Remote (buitenshuis)
-Scada
Particulieren:
- Ontwerp van de installatie + uittekenen concept
- Opmaak technisch dossier/schema's
- Programmatie & indienststelling
- Foutopsporing bestaande installatie
- Installatie
- Advies
- Herprogrammatie bestaande installatie
- Nieuwbouw/renovatie
 - Zelfplaatsers : ontwerp, programmatie, zekeringskast en levering materiaal met optioneel assistentie op werf.